Catàleg de tràmits

A continuació trobarà els tràmits disponibles segons la seva categoria. Si no troba el que necessita pot accedir al tràmit "Instància genèrica" a la categoria "Altres serveis" o bé, directament registrar el seu escrit al Registre electrònic que trobarà al menú lateral esquerre d'aquesta pantalla.

Els tràmits electrònics, marcats amb , requereixen disposar d'un certificat electrònic com el DNI electrònic o un certificat personal d'alguna Autoritat de Certificació com la Fàbrica Nacional de Moneda y Timbre o CatCert. Si no en disposa d'un a la pàgina de Preguntes freqüents té informació de com aconseguir-lo. 

Altres tràmits marcats amb , requereixen una clau concertada. El detall de com obtenir-la s'explica en els tràmits on aquesta clau és necessària.
 
Els tràmits presentats electrònicament que requereixen signatura han de presentar-se tal com s'indica a la informació del tràmit corresponent sempre en format pdf i signats electrònicament amb un certificat vàlid. No s'acceptaran documents amb signatura escanejada.
Per a qualsevol pregunta tècnica o incidència durant el tràmit si us plau adreceu-vos a l'apartat de preguntes tècniques d'aquesta Seu i ompliu el formulari. Per a altres consultes relacionades amb els tràmits envieu un correu electrònic a sau@portdebarcelona.cat.

 

Gestió de territori
Serveis al vaixell
Serveis al transport terrestre
Serveis a la mercaderia
Serveis al passatge
Gestió de la seguretat i mediambient
Gestió económica i financera
Altres serveis